Energie Besparen

Hoe energiezuinig is mijn woning? Vraag een gratis ENERGIESCAN bij ENERGYSPOT aan!

Wil u bewust omgaan met energie en flink op uw energiefactuur besparen?
CONTACTEER ENERGYSPOT

Wij bieden u GRATIS een energiescan aan: enerzijds analyseren we uw energiefactuur en anderzijds bekijken we de energiesituatie van uw woning! We gaan na welke mogelijke energiebesparingen voor u interessant zijn om zo flink op uw budget te besparen. Dit doen we op vlak van verlichting, verwarming, ventilatie, ...

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@energyspot.be.
Hoe helpt ENERGYSPOT u energie te besparen?Nadat wij een energiescan bij u hebben uitgevoerd, stellen wij u ook de beste oplossing voor op vlak van:
  • verlichting
  • verwarming
  • ventilatie
  • ...

​ENERGYSPOT biedt altijd een antwoord!
Ledverlichting
LED staat voor ‘Light Emitting Diodes’.

Zo’n verlichting bestaat uit een elektronisch component die oplicht wanneer er een geringe stroom doorkomt. Ze zenden geen UV-stralen uit. Ledverlichting wordt steeds vaker als vervanging voor gloeilampen, halogeen- of Tl-verlichtingaangeboden. LED’s zijn in opmars, ook voor de verlichting van woningen.
 
Onze producten
Binnenkort meer info!

Lees meer »

Nu al nieuwsgierig naar uw energieverbruik? Doe de test en lees onze 'Tips om energie te besparen'Via onderstaande link kan u een eerste energietest uitvoeren en zo al een beeld op uw energiesituatie krijgen!

www.electrabel.be/nl/particulier/energy-manager

Tevreden? Of kan uw energiesituatie wat hulp gebruiken?   

ENERGYSPOT laat u niet in de kou staan, wij helpen u nu al graag  met enkele TIPS om energie te besparen: de warmwaterboiler op 60° C zetten, een programmeerbare kamerthermostaat installeren, een spaardouchekop gebruiken, ...

Lees meer »

Verwarming
In een gemiddeld gezin gaat 70% van alle energie-uitgaven naar verwarming.

Reden genoeg om goed te plannen en behoedzaam met energie om te springen.  Een degelijke verwarming haalt niet alleen de koude en het vocht uit uw woning, maar zorgt ook voor een gezonde omgeving, een gezellige sfeer en een maximum aan comfort.
 
Wat heeft ENERGYSPOT u te bieden?

zie hier onze producten

Lees meer »

VentilatieVentileren is het voortdurend verversen van lucht. Met andere woorden, de verontreinigde binnenlucht kan naar buiten stromen en wordt vervangen door instromende, minder verontreinigde buitenlucht.
 
ENERGYSPOT heeft ook hiervoor de juiste oplossing!

Klik hier voor meer info over onze ventilatieproducten!

Lees meer »