Audits

ENERGYSPOT maakt een wandeling doorheen uw bedrijf en brengt u als eindresultaat een verslag met onze bevindingen.

Als bedrijf kan u kiezen tussen twee ENERGYSPOT formules:
  • Spotadvies
  • Volledige scan
SpotadviesEen snelle blik doorheen uw bedrijf bezorgt u een eerste kijk op de verschillende energiestromen en energieverliezen binnen uw bedrijf.

Nadat we ons een beeld hebben gevormd van de verschillende energiestromen binnen uw bedrijf, bezorgt ENERGYSPOT u een rapport met foto's en een overzicht van de mogelijke actiepunten.

ENERGYSPOT neemt voldoende tijd om u te wijzen op de 'Quick wins' en geeft  u een toelichting bij de duurdere investeringen. Met dit verslag kan u als bedrijf aan de slag en zo héél wat besparen!

U
 kan hierdoor kiezen om uw energiestroom nauwer op te volgen:  ENERGYSPOT helpt  u graag op de goede weg, contacteer ons en krijg meer info over een continue monitoring en een volledig uitgewerkt actieplan met een duidelijke kosten/baten analyse.  
Volledige scanENERGYSPOT neemt grondig de tijd om uw verschillende energiestromen onder de loep te nemen. Dit resulteert in een rapport waaruit u gefundeerde acties kan nemen.

Waar een 'Spotadvies'  van ENERGYSPOT u een eerste keer kennis laat maken met de energiestromen binnen uw bedrijf, gaat deze volledige audit onmiddellijk een stap verder. Er volgt een grondige rapportering van de bevindingen van onze energiedeskundige.  Bovendien bevat het rapport ook een toegevoegde waarde:  voor elke energiestroom vindt u niet alleen een overzicht van al uw hedendaagse kosten, maar ook hoe u hierop kunt besparen.  ENERGYSPOT geeft u een overzicht van mogelijke acties,  maar ook op hoeveel jaar deze investering zich terugbetaald.

ENERGYSPOT neemt samen met u de tijd om dit rapport door te nemen en staat u bij met verder advies op mogelijke vragen die u stelt.

ENERGYSPOT helpt u en uw bedrijf!