Contracten

ENERGYSPOT werpt een kritische blik op uw verbruiksprofiel
en adviseert u in uw bestaand energiecontract.

Advies en benchmarkAnalyse van uw energiefactuur en onafhankelijke benchmark van de energieleveranciers volgens uw profiel.

Tijdens een eerste contact  bekijkt ENERGYSPOT uw huidig verbruiksprofiel aan de hand van uw energiefactuur.  Op basis van dat profiel gaan we met u de dialoog aan! Op welke vlakken strookt uw verbruik niet met uw  bedrijfsvoering?  Op welke manier kan uw bedrijf efficiënt besparen?  

Samen met ENERGYSPOT komt u tot een actieplan dat mogelijks kan uitmonden in een monitoring van een aantal van uw verbruikers.

Wat na de analyse?

ENERGYSPOT onderhandelt bij verschillende energieleveranciers over een tarrifering op uw maat waarbij u kunt genieten van de ervaring die ENERGYSPOT eerder heeeft opgebouwd. Het eindresultaat is een onafhankelijke benchmark waarbij uw huidig tarief ten opzichte van de nieuwe verkregen tarieven geplaatst wordt. ENERGYSPOT laat u, als vertegenwoordiger van onze klant, de vrije keuze in energieleverancier!

Meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op!
Continue opvolgingOok na ons eertste contact kan ENERGYSPOT u blijvend van dienst zijn. ENERGYSPOT volgt de energiemarkt op de voet en kan adequaat reageren op wijzigingen die zich in het energielandschap voor doen. Op deze manier brengt ENERGYSPOT u altijd in de beste positie wat betreft de kostenpost voor energie binnen uw onderneming.

Verder neemt ENERGYSPOT op geregelde tijdstippen uw verbruiksprofiel van de afgelopen periode onder de loep en adviseert u indien nodig. Dit kan opnieuw leiden tot een actieplan gebaseerd op historische verbruiken, aangevuld met de ervaring die ENERGYSPOT heeft opgedaan tijdens onze eerste monitoring.


ENERGYSPOT uw partner in efficiënt energieverbruik!