Monitoring

ENERGYSPOT zorgt voor continue monitoring, wat resulteert in een aanbevelingsrapport.

Wat is monitoring?Kiest u als bedrijf voor een monitoring door ENERGYSPOT dan plaatsen we fysieke meetinstrumenten binnen de processen die best wat extra aandacht verdienen. Op die manier krijgt ENERGYSPOT voldoende inzicht over uw energieverbruik binnen uw bedrijf. Deze monitoring kan zich op vele manieren manifesteren geheel volgens uw vraag en op uw maat.

De gegevens worden continue of periodiek geregistreerd en bezorgen ENERGYSPOT en u een schat aan informatie waarmee verdere stappen en acties ondernomen kunnen worden. Deze resultaten visualiseren we via een grafisch rapport, aangevuld door onze bevindingen en mogelijke acties.

Zo'n monitoring is echt een aanrader waarbij u als ondernemer flink kan besparen! Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op!
Enkele mogelijke voorbeelden van continue monitoring:ENERGYSPOT heeft reeds een rijke ervaring in monitoring waarbij vaak volgende aspecten onder de loep worden genomen:
 
  1. Elektriciteit: overzicht van de verbruiken van schakelkast tot eindverbruiker opstellen.
  2. Verlichting: actueel verbruik van verlichting registreren in functie van het verlichtingsrendement.
  3. ​​​Verwarming: monitoring van de efficiëntie van de verwarmingselementen. Monitoren van de schakelfrequentie van uw verwarmingselementen in functie van de gevraagde temperatuur.
  4. Warmte: opname van de warmteverliezen die zich binnen het productieproces bevinden.
  5. Perslucht: localisatie van de persluchtlekken en optimaliseren van persluchtdruk.
  6. Water: visualisatie van de verschillende waterstromen vanaf het afnamepunt binnen uw bedrijf.